Projecte Educatiu

Des dels seus inicis el 2001, el Programa Philippus del Reial Centre Universitari Escorial Maria Cristina (RCU) ha apostat per una formació integral i de qualitat en l’àmbit de les Teràpies Naturals i la Medicina Integrativa, sent, ara per ara, un referent internacional i líder entorn a l’educació superior privada d’aquest sector d’activitat.

El Programa Philippus contribueix directament al compliment dels objectius que marca l’OMS – Organització Mundial de la Salut, en el seu document “Estratègia de l’OMS sobre medicina tradicional 2014-2023”.

Excel·lència acadèmica

El Programa Philippus del Real Centre Universitari Escorial Maria Cristina (RCU) ofereix en aquest moment el major nombre de titulacions, convertint-se en la més àmplia oferta educativa del sector de les Teràpies Naturals i de la Medicina Integrativa.

Comptem amb l’experiència formativa de més de 120 anys i el nostre Programa està recolzat per un equip de professors de referència internacional, que a més de la seva tasca docent, atenen pacients en les Clíniques Universitàries Philippus.

Més de 10.000 alumnes titulats avalen la nostra tasca acadèmica.

Model acadèmic

El nostre model acadèmic se centra en la individualitat de cada alumne, ja que cada un d’ells té el seu propi procés d’aprenentatge. Treballar amb grups reduïts ens permet conèixer la situació de cada alumne, afavorint el seu desenvolupament integral i potenciant els seus valors i habilitats.

És un model exigent, que requereix el compromís, implicació i participació activa per part de l’alumne, tant en les classes presencials com al Campus Virtual.

Perquè puguis aconseguir el teu èxit com a alumne ens basem en:

 • Les nostres metodologies educatives i el suport del professorat.
 • L’ús del Campus Virtual i el suport dels tutors.
 • Equip de professors de referència internacional, que a més de la seva tasca docent, atenen pacients en les Clíniques Universitàries Philippus.
 • Les pràctiques realitzades en les Clíniques Universitàries Philippus.
 • Les activitats extracurriculars (programes de formació contínua gratuïta per a alumnes).

El nostre model acadèmic està avalat pel Reial Centre Universitari Escorial Maria Cristina i permet que els nostres titulats tinguin un percentatge d’ocupabilitat i emprenedoria molt superior al d’altres.

Diferents disciplines de les que impartim, es troben regulades en països europeus com el Regne Unit, Irlanda, Alemanya, Holanda, Dinamarca, Suècia, Finlàndia, Àustria, França i Portugal.

Els nostres programes formatius són reconeguts en els països europeus on hi ha professions regulades al respecte. Fins a la data, tenim diversos casos de titulats per Philippus – RCU que estan treballant oficialment en diferents països d’Europa.

TREBALLAR AMB GRUPS REDUÏTS ENS PERMET CONÈIXER LA SITUACIÓ DE CADA ALUMNE, AFAVORINT SEU DESENVOLUPAMENT INTEGRAL I POTENCIANT ELS SEUS VALORS I HABILITATS.

Camí cap al món laboral

La nostra metodologia de treball amb grups reduïts, flexibilitat d’horaris (inclosos caps de setmana), Campus Virtual, etc. ens permet donar formació tant a alumnes que es dediquen 100% a preparar el seu futur professional com a professionals en actiu que volen donar un gir a aquest.

Sortides professionals

QUE PHILIPPUS – DOLMEN SALUT sigui UN REFERENT EN EL SECTOR, PERMET QUE ELS NOSTRES TITULATS TINGUIN UN PeRCENTAtge D’EMPLEABILITAT I EMPRENEDORIA MOLT SUPERIOR AL D’ALTRES.

Estem travessant una greu crisi econòmica i això fa que els mitjans disponibles per a pagar-se la formació siguin més escassos, per això és molt important informar-se i comparar quant ens costa formar-nos en un centre o un altre, però sobretot, el més important és saber el que obtindrem a canvi del nostre esforç econòmic i d’estudi, quin valor real té el que ens donaran a canvi d’aquest esforç. Una opció aparentment més barata però sense cap valor real és, en realitat, l’opció més cara, ja que haurem malgastat els diners. I en aquest aspecte és on Philippus – Dolmen Salut dóna un pas endavant i es converteix en una opció totalment diferent i superior, que no admet cap comparació amb altres.

El sector de les Teràpies Naturals, Herbodietètica, Teràpies Manuals i medicina tradicional xinesa, destaca pel seu model d’emprenedoria i autoocupació, encara que en l’actualitat, cada vegada són més les empreses que contracten personal relacionat amb la Salut Natural.

La formació que oferim als nostres alumnes, els permet observar el seu entorn com una oportunitat per prestar els seus serveis professionals de forma immediata, estant preparats i formats per innovar i prendre iniciatives amb què competir en el mercat amb projectes de màxima qualitat.

Que Philippus – Dolmen Salut sigui un referent en el sector, permet que els nostres titulats tinguin un percentatge d’ocupabilitat i emprenedoria molt superior al d’altres.

La utilització de les teràpies naturals i manuals per part de la societat, és una realitat social a Catalunya, Espanya i Europa, sent un sector en auge, en el qual els professionals que puguin demostrar i acreditar una formació de qualitat podran posicionar d’una manera destacada per accedir al món laboral.

Instal·lacions programa Philippus

Les formacions del Programa Philippus es desenvolupen a la Xarxa de Centres a nivell nacional i internacional, que compten amb tots els mitjans necessaris requerits per impartir formacions en Teràpies Naturals, Manuals i de Medicina Integrativa.

INSTAL·LACIONS PHILIPPUS DOLMEN SALUT – DELEGACIÓ CATALUNYA

Philippus – Dolmen Salut disposa d’unes modernes instal·lacions a Hospitalet de Llobregat (Barcelona), on poder realitzar les classes teòriques i pràctiques, així com pràctiques amb pacients. A més, ofereix Gabinet d’Orientació i Assessoria per a l’exercici professional a disposició dels alumnes. Les seves instal·lacions es componen de:

 • Aules teòriques i pràctiques
 • Biblioteca
 • Aules d’estudi
 • Laboratoris d’anàlisi clínica i biomèdica
 • Taller d’informàtica
 • Sala de professors
 • Espais de tutoria
 • Àrea clínica per a pràctiques amb pacients (Clínica Universitària Philippus).
INSTAL·LACIONS PHILIPPUS THUBAN MASTERCENTRO

Philippus – Thuban és el MásterCentro de la Xarxa, amb seu a Madrid. Compta amb més de 3.000 m 2 dedicats a la formació i pràctiques clíniques del Programa Philippus del RCU.

A les instal·lacions del RCU, els alumnes del Programa Philippus realitzen els actes acadèmics, exàmens finals, congressos, etc.
Projecte Educatiu

Caràcter Internacional

La Xarxa de Centres de Philippus – RCU, compta amb presència a Espanya, Itàlia, Portugal, Costa Rica, Curaçao, Mèxic i Nicaragua.

A més de la Xarxa de Centres, Philippus – RCU manté convenis amb institucions i Universitats, entre les que es troben:

 • OPS – OMS. Organització Panamericana de la Salut. Oficina regional per a les Amèriques de l’Organització Mundial de la Salut.
 • UNAN – Managua. Facultat de Ciències Mèdiques de la Universitat Nacional Autònoma de Nicaragua – Managua.
 • UTS – UTS: ARCCIM. Universitat de Tecnologia de Sydney. International Complementary Medicine Research Leadership and Capacity Building Program.
 • UNIVERSITAT FERNANDO PESSOA.
 • Universitat Maharishi d’Amèrica Llatina i el Carib.
 • Escola Nacional de Salut Pública (Cuba)
Projecte Educatiu
/*conversion adwords*/ /*conversion adwords*/