Sobre Nosaltres

Delegació Catalunya de la Red Philippus – RCU

Philippus – DOLMEN SALUT és un centre d’Estudis Superiors de reconegut prestigi, tant per la seva professionalitat com per l’experiència del seu equip docent i per la qualitat dels seus mètodes d’ensenyament. Fa més de 35 anys formem professionals en diversos àmbits, entre ells el de la salut.

A partir del curs 2016-2017 hem iniciat un projecte per a la formació d’experts en teràpies naturals associats a Philippus-RCU. Els estudis que oferim van dirigits tant a professionals de la salut com a persones que vulguin ampliar els seus estudis en aquest àmbit.

Actualment, compartim juntament amb  Philippus – Thuban, MásterCentro de la Xarxa de Centres Philippus, el seu model internacional de centre d’ensenyament i impartim formacions en totes les àrees de les Teràpies Naturals, Manuals i de la Medicina Integrativa de diferents nivells de qualificació, disposant també d’una Clínica de Medicina Integrativa, que permet combinar les pràctiques tutelades dels alumnes.

Com a complement i millora a totes les formacions que impartim, el centre compta amb un Campus Virtual amb totes les novetats tecnològiques que el converteix en el principal proveïdor internacional de formació en Medicina Integrativa, permetent que l’alumne pugui complir amb els paràmetres ECTS. (Espai Europeu d’Educació Superior).

Totes les persones que conformem aquest projecte estem a la teva disposició per atendre’t i fer realitat que el dia de demà sigueu un professional que pugui viure tranquil·lament i còmodament del seu exercici professional en el sector de la Medicina Integrativa.

PHILIPPUS – DOLMEN SALUT

Imparteix formacions en totes les àrees de la Medicina Integrativa, de menor a major qualificació, disposant també d’una Clínica de Medicina Integrativa, que permet combinar les pràctiques tuteladas dels alumnes.

RCU – Programa Philippus

Tradició i futur

Més de 120 anys d’experiència en l’ensenyament universitari.

El Reial Centre Universitari “Escorial-María Cristina” va ser fundat per la reina regent Dª Maria Cristina d’Habsburg i Lorena, en 1892. Des de llavors, els Agustins de l’Escorial, un orde dedicat a  l’activitat intel·lectual, d’acord amb la seva llarga experiència en l’Educació, dirigeixen i tutelen aquest Centre.

En l’actualitat s’imparteixen els Graus de Dret i Administració i Direcció d’Empreses , a més d’estudis de postgrau i titulacions pròpies del centre, entre les que es troben les formacions del Programa Philippus.

Com a centre universitari, investiguem i amb això generem nous coneixements que ajuden a l’avenç de la medicina integrativa; coneixements que transmetem i divulguem mitjançant un ensenyament personalitzat i un projecte educatiu basat en la formació integral de la persona.

El Programa Philippus de l’RCU està especialitzat en l’àmbit de la Medicina Integrativa (teràpies convencionals + teràpies naturals i manuals), i en ell col·laboren les més prestigioses institucions i professionals, per a la seva docència i aplicació, la qual cosa ha fet d’ell una referència internacional .

FORMAnt-te AL NOSTRE PROGRAMA UNIVERSITARI INVERTEIXES EN UNA PROFESSIÓ AMB GRAN DEMANDA SOCIAL I REMUNERACIÓ ELEVADA.

NOMÉS LES FORMACIONS ACREDITADES OBTENEN RECONEIXEMENT.

Coneix el Real Centro Universitario Escorial María Cristina

/*conversion adwords*/ /*conversion adwords*/